Direktlänk till inlägg 30 oktober 2011

Första natten som jag ...

Av Kicki - 30 oktober 2011 11:36

fick sova i flera timmar på rad ... Det var skönt. Somnade igårkväll vid halv 12 och vaknade inte förrens halv 6 och då var det bara upp och trycka i sig värktabletter och ner i sängen igen :0) Men skönt att få ha sovit så länge sen i onsdags, behövdes.

 

Vaknade nästa gång halv åtta igen och då åt jag frukost .... surplade frukost en naturdiet, sen en kopp kaffe. Sen började den stora saken igen ... Borsta tänderna .... Jag gjorde det första gången igår och nu blev det andra gången och vad underbart var smakar alltså ... fy faaaaaan säger jag bara.  Båda gångerna hulkar jag som en tok .... fast jag får ju bort och tillbaka gomen jättefint men varet som bildas under är nog bland det värsta jag varit med om ... Jag har nog en infektion på min högra sida som ger svullnad och feberstegring för mig. Får väl se om jag mailar tandläkaren imorgon, inga apotek är ju öppna nu så det är bara att bita ihop ... Fast det gick bättre idag än igår så det är alltid något positivt och jag mår bra på morgonen och sämre på eftermiddagen.

 

Så jag fortsätter med att ta timme för timme ... ska försöka fota några benvärmare som blev klara igår och sedan fortsätta att sticka på min långa tubraggsocka som saknar par :0)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki - 4 maj 2014 18:02


har fått fnatt ;)

Av Kicki - 4 maj 2014 18:01

så stickar jag ... och virkar på tunika ... samt planterar stockrosor ... ...

Av Kicki - 17 april 2014 13:04


Av Kicki - 17 april 2014 13:04

färdiga på modeller :) Min första saluki tröja blev klar idag oxå ... Nu är det bara 4 tröjor kvar ... ...

Av Kicki - 15 april 2014 17:10


posten idag :)

Presentation

Kicki´s Gästbok

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

57 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards