Direktlänk till inlägg 31 oktober 2011

Måndag ...

Av Kicki - 31 oktober 2011 18:22

och imorse var jag svullen i ansiktet ... men det var inte så konstigt ... Igår kväll så bara rann det var ur munnen på mig så fort jag rörde mig ... Helt otroligt och illa smakar det ...bläääää

 

Idag hämtade mamma ut min antibiotika så några dagar till så ska det väl äntligen vända ... Min tandläkare är lite rolig, mailade idag och frågade om det hade vänt ... Hallå jag har tagit 2 antibiotika tabletter idag vad tror han ... fråga på onsdag så kanske det har slutat att välla över i munnen ... det tar ju faksti 3 dagar innan ab har börjat verka .... Suck vet han inget eller ?

 

Idag när jag kom hem från mamma så var jag sååååå trött på var smaken i munnen ... varje steg man tog så vällde det över i munnen .... hualigen ... så jag bestämde mig för att äta någon mat med krydda :0) Så det blev faksti korvstroganoff med ris och det var mums ... det smakar fortfarande gott i munnen ;0) Fast ... det tog lite tid att äta den men det är ju bara bra för matsmältningen har jag hört ;0) Det var ju faksti bara att svälja och inge att tugga så det gick ganska bra ... det tar nog sin lilla tid innan man lär sig ordentligt.

 

Först måste jag i alla fall se till att alla infektioner är borta innan jag kan börja använda tänderna ... Så jag kommer nog att blir borta hela antibiotika kuren 10 dagar ... kanske att jag har öppet en stund på tors och fre nästa vecka ... Det beror på om jag måste åka in och fila till lite skavsår osv men eftersom gomen flyttar sig hela tiden under infektionernas lopp så är ju det lite svårt att kolla .... får vänta tills nästa vecka med den saken ...

 

Nu ska jag sätta mig ner och mysa med stickning och film ... Lite senare ska jag även svalka av munnen med glass mums :0)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki - 4 maj 2014 18:02


har fått fnatt ;)

Av Kicki - 4 maj 2014 18:01

så stickar jag ... och virkar på tunika ... samt planterar stockrosor ... ...

Av Kicki - 17 april 2014 13:04


Av Kicki - 17 april 2014 13:04

färdiga på modeller :) Min första saluki tröja blev klar idag oxå ... Nu är det bara 4 tröjor kvar ... ...

Av Kicki - 15 april 2014 17:10


posten idag :)

Presentation

Kicki´s Gästbok

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

57 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards