Alla inlägg under oktober 2011

Av Kicki - 26 oktober 2011 23:59

känseln kom tillbaka i munnen vid 21 tiden, öm i halsen på ena sidan av slangarna och då blev jag lite illamående men den kan bero på att det ömma går ända upp till gommen och då känns det lite som dem sitter ihop.

 

Nu har den andra sidan av halsen börjat ömma så jag tror att det känns lite bättre ... kan ju inbilla mig men vi får se imorgon.

 

Jag kan ju även må illa av migrän efter 2 månaders spänningar som släpper eller att jag inte har ätit mer än en naturdiet på mer än 24 timmar, bara dryckit = fasta = huvudvärk när man är rökare och illamående första dagarna sen släpper det eller att jag har druckit 2 pannor kaffe sedan halv sex idag ... saknade kaffet och det kan man ju oxå må illa av så tiden får visa sitt :0) Fortfarande positiv men liiiiite försiktigare ..

 

Det har även svullnat upp under protesen känner jag men det är ingen fara ... tacka vet jag ipren och alvedon :0) Tänkte sitta uppe en timme till så kan jag fylla på 1 gång till innan natten för säkerhets skull.

 

Fast jag ska nog inte ligga ner i sängen utan jag höjer upp sängen så den är lite mer uppåt ... känns lite bättre med gommen idag tror jag.  Vi får se :0)

 

Ikväll har jag i alla fall stickat halva den rosamelerade halsduks snurran jag hade börjat på så lite stickat blev det o lite lugn och ro i benen till slut :0) Nu får ni ha det så bra så får vi se vad morgondagen har med sig // Kicki

Av Kicki - 26 oktober 2011 19:22

jag klarade av att ha den i munnen :0) Jag spyr inte och jag kan svälja ... jipppiiii ....

 

Nu är det soppa och en himla massa värktabletter som gäller i minst 5 dagar så att alla 9 hål får läka i lugn och ro .. Väntar lite spänt på värken och skavsår kommer jag att få känner jag men det överlever jag nog :0) Är bara så HIMLA GLAD att jag klarade det .....

 

Jag har varit med om mycket i mitt relativt korta liv men det här var absolut det värsta jag har varit med om ...

 

Prata kan jag oxå faaaaast jag läspar lite :0) Däremot så ser det ut som jag har värsta snusen inne MEN dem säger att det lägger sig ner när läppen har vant sig lite så det är bara o hoppas på ... annars får jag väl säga att jag har börjat snusa :0)

 

Är fööööör glad för att kunna sätta mig ner och sticka ... massor med myror i benen ... men det kommer väl.

 

Nu får ni ha det så bra för det ska jag // Kicki

Av Kicki - 24 oktober 2011 22:44

Här kommer en bild på den svart/vit/gråa halsduks snurrar jag stickade färdigt igår.

 

 

  

 Jag tycker dem här är jättefina :0) Har även börjat obs bara 1 varv på en rosa :0)

Just nu stickar jag på ett par ljusgråa benvärmare med flätor. Fast nu ska jag prova att virka en grytlapp i tunnt

garn och se hur den blir. Tänkte prova i lite julfärger så det ska jag göra nu // Kicki

Av Kicki - 23 oktober 2011 21:55

den här gången och så här ser dem ut :0)

 

  

Dessa är alltså stickade i Raggi med flätor. Färgen syns dåligt men dem är Lila/naturvita/grå/mörkgrå.

Jag tror att dessa är nog ett par i storlek M och dem är 58 cm långa.

 

Så nu får jag fortsätta på min halsduks snurra i Maja till filmen Eclipse :0)

Av Kicki - 23 oktober 2011 12:41

Mina beställningar hann flytta innan jag fick ändan ur vagnen och fota dem :0(

Men här kommer i alla fall en bild på nästa storlek på barnbenvärmarna jag har stickat.

  Dessa är nog storlek 1 - 3 år  Benvärmarna är 25 cm långa.


Jag tycker dem är jättesöta :0)

 

Nu håller jag på med ett par benvärmare med flätar och varvar med en halsduks snurra i svart/grått/vitt ... vad gör man inte för sina luftrör :0) Men det går bra att sticka så med lite variation så nu ska jag fortsätta med det ;0)

// Kicki

Av Kicki - 22 oktober 2011 12:25

öka upp cortisonet igen ... en hostmedicin dagtid .... och en annan till natten ...

 

Tack för den ... men det var i alla fall ingen luftrörskatarr som tur var .... Så nu är det bara att sätta fart så att jag inte hostar ut mina nya tänder på onsdag ;0)

 

Nu lite lunch // Kicki

Av Kicki - 22 oktober 2011 09:41

sedan jag skrev sist ... Vart tog tiden vägen ?

 

Jag har stickat en massa beställningar har jag gjort så det kanske är därför tiden har sprungit ifrån mig och i onsdags var jag dålig på kvällen ...

 

Ska försöka fota några av beställningarna senare idag. Först ska jag till läkaren idag igen ... fast nu var det lite över 3 v sedan jag var där sist. Hostan ger sig inte så idag får dem ta en snabbsänka på mig vare sig dem vill det eller inte ... Jag gick ner med cortisonen i onsdag och inatt började det igen ... astma attackerna så det måste ligga något bakom .. som irriterar astman ... Hosta har jag ju gjort hela tiden under dem här 3 veckorna men det har varit hanterbart men nu börjar det bli för mycket ... Så vi får se vad dem säger ...

 

Sen är det kalas hos mormor som gäller med middag och hela köret :0) Hon fyller 69 år på onsdag och då kommer jag nog inte att vara i skick att fira henna och definitivt inte kunna äta hennes goa tårtor osv ... så det blir fira henne idag när jag kan äta ;0)

 

Idag tror jag att jag kommer att försöka göra färdigt saker ... har en tubsocka som ligger färdig men saknar en sambo, har en benvärmare som saknar sin sambo, borde börja på något som utesluter strumpstickor så fingrarna får lite variation ... Så nog finns det att göra som vanligt det är bara frågan om vart man ska börja ...

 

4 dagar kvar ..... fy .... Kicki

Av Kicki - 19 oktober 2011 15:04

tandteknikern idag .... det blev rosa tänder ;0)

 

Nej det gick bra sen hur dem kommer att se ut var ju en helt annan sak. Teknikern gillade i alla fall att mina tänder satt kvar så att han kunde titta ordentligt på dem :0) Så nu är det bara att hoppas att dem blir så lika som möjligt :0( Fast färgspecialisten sa att jag hade blåa tänder ... hmmmm ja ja vi får se vad det blir ;0)

 

Idag har jag i alla fall stickat färdigt benvärmarna som jag hade beställning på och nu har jag fått beställningar på 3 par babysockor så det är väl bäst att man sätter igång med dem :0)

 

Jag fick en leverans av nybakade bullar mitt på dagen oxå ... lyx. Tack mamma, du är en pärla :0) Lilla Lowe var och hälsade på och nappen var större än hela han tror jag bestämt ;0)

 

Nej babysockor var det // Kicki

Presentation

Kicki´s Gästbok

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

57 besvarade frågor

Skapa flashcards