Alla inlägg under oktober 2011

Av Kicki - 18 oktober 2011 22:13

kommer jag lite senare än 10 men jag försöker komma in så fort som möjligt.

 

// Kicki

Av Kicki - 18 oktober 2011 22:10

något man nog aldrig kommer att göra igen ...

 

Jag har fotat mina tänder .... Ska till tandteknikern imorgon bitti så jag kan bli lite sen på morgonen men det är inget att göra utan bara gilla läget ... suck.

 

Vill gärna att mina nya tänder är så lika dem gamla som möjligt så får vi hoppas på det bästa :0) Ska välja färg på tänderna imorgon oxå ... mycket att välja på när man har sin egen underkäke kvar ... det är bara att gilla läget ... Fast jag kanske ska ta rosa tänder .... ;0)

 

Nej så imorgon kanske jag öppnar vid halv 11 men jag kommer så fort jag hinner. Nu ska jag sticka lite benvärmare // Kicki

Av Kicki - 18 oktober 2011 22:07

Jaha då har man gjort en liten prototyp på benvärmare till barn 0 - 1 år och så här ser dem ut :0)

  Visst är dem söta :0) Fick genast beställning på två par rosa till ett par tjejer så det är vad jag håller på med nu. 1 är klar och 3 återstår.

 

// Kicki

Av Kicki - 16 oktober 2011 15:14

så här blev dem till slut ...

  Dem är alltså ljusgrå, rosa och vinröda. Det finns även lite naturvitt i dem. Dessa blev ca 48 cm långa och det är flätor på dem.

 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska börja med MEN jag kommer nog på något ;0)

Av Kicki - 16 oktober 2011 11:08

Nu har jag fotat boleron som blev klar igår och så här ser den ut :0)

 

  

Jag tycker om färgerna i den här, jätte mysig och den här är lite större än alla andra :0) Lägger upp den på andra bloggen när jag hinner.

 

Igår bråkade jag med ett par benvärmare nästan hela kvällen. Hade gjort den ena och skulle börja på den andra .... det slutade med att jag fick börja sticka den andra benvärmaren utifrån och in för nystanet var helt felnystat ... från andra hållet ... Det ska bli intressant och se hur jag ska få ihop slutet på benvärmaren nu ..... fortsättning följer :0)

 

Idag har jag och Diva tagit en promenad nu på morgonen upp till mamma och nu har vi även bytit sängkläder och fotat bolero så snart kan vi sätta oss och sticka igen med gott samvete ;0) Ska bara uppdatera bloggen oxå // Kicki

Av Kicki - 15 oktober 2011 14:43

Här kommer en bild på den virkade bordstabletten jag gjorde.

 

  Den förra jag gjorde var åt andra hållet. Gillade mer den här varianten då vågorna kommer på sidorna istället för vid bordskanten. Den här är virkad i garnet Sunny med virknål 3,5. Det är mammas färger i den :0)

 

Nu ska jag nog vila en stund // Kicki

Av Kicki - 15 oktober 2011 14:39

Det är skönt ....

 

Har tagit det lugnt på morgonen, tog en promenad till mamma med Diva. Fotade lite raggsockor och uppdaterade den andra bloggen. Nu har jag virkat färdigt den första kanten på boleron ...

 

Lilla Lowe träffade jag en snabbis igår i butiken ;0) Han vägde 3.310 g och var 50 cm lång och otroligt söt :0)

 

Igår stickade jag färdigt en benvärmare som jag började på på jobbet ... sen stickade jag färdigt den långa tubraggsockan och till sist så fäste jag alla trådarna på bordstabletten jag virkade förut.

 

Nu ska jag lata mig lite, ev vila lite sen ska jag fortsätta på boleron så att den blir klar idag. Då kanske jag kan fota den imorgon // Kicki

Av Kicki - 13 oktober 2011 21:21

Jaha ... den här gången blev den en liten blå en ... Lowe och han föddes

kl. 17.23 ... mer vet jag inte ännu. Men allt gick bra till slut .... det var en liten jobbig väntan innan allt satte igång ordentligt :0)

 

På jobbet fortsätter jag med mina tubraggsockor, har kommit ca 60 cm på den första och den ska väl bli ca 75 cm tror jag .

 

Här hemma började jag virka en kant på en bolero ...  Men det tar flera dagar innan kanterna är klara ... men jag har börjat i alla fall :0) Så nu ska jag iväg och fortsätta med det // Kicki

Presentation

Kicki´s Gästbok

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

57 besvarade frågor

Skapa flashcards