Alla inlägg under november 2011

Av Kicki - 23 november 2011 09:44

Här kommer några bilder på pälstofflorna som jag stickat ... kom precis på att jag missat att fota ett par till ...

 

  

Det var dem röda och dessa är väl stickade i storlek 38/39 ..

  

Dem här är bruna/svarta/grå med glitter och är stickade i storlek 37/38.

 

Jag hade stickat ett par blåa oxå men dem har jag inte fotat ännu hmmmm. Får se om jag hinner det innan jag ska iväg till jobbet. Kicki

Av Kicki - 23 november 2011 09:39

av  en kund för att jag inte hade skrivit på bloggen sedan den 17:e ... Oj förlåt men vart har tiden tagit vägen ????

 

Satt och funderade vad jag hade gjort i helgen och varför jag inte bloggat .... Jag tror att det beror på att jag har pysslat med lite julkort så fort jag blivit färdig med någon stickning ...

 

Här är i alla fall en bild på den röda jul boleron jag har blivit klar med :0)

 

 

Jag bara älskar den här färgen :0) Har själv en tröja i den och jag var lite orolig att garnet inte skulle räcka och jag hade inge mer ... men det räckte och några m blev kvar :0) Den här är lite större än dem andra. Den är lika stor som den klarblå/svart/vita boleron. Jag lägger väl in den när jag hinner på andra bloggen.// Kicki

 

Av Kicki - 17 november 2011 23:01

Det blev visst ett par vita benvärmare med flätor oxå :0)

 

Dem är stickade i det härliga garnet Raggi från mitt huvud, har inget mönster på dem.

  

Har även ett par svarta klara men inte fotade ännu. Dessa hittar ni på min andra blogg.

Av Kicki - 17 november 2011 22:58

Här kommer några bilder på dessa otroligt härliga pälstofflor jag stickat :0)


 

Dessa blev tingade på en gång och är stickade i storlek 37/38 och jag har inget mönster på dem utan stickar dem direkt från huvudet.

  

Dessa är oxå stickade i storlek 37/38 och dem hittar ni på min andra blogg ...

Av Kicki - 17 november 2011 22:54

Nu äntligen har jag fotat den rosa melerade halsduks snurran som blev klar för länge sedan.

 

  

Tyvärr ser den nästan orange ut på bilden men den är verkligen rosa melerad och en väldigt fin rosa färg oxå. Men ibland gör inte kameran som man vill :0(

Av Kicki - 17 november 2011 22:48

och jag avbokade tandläkar tiden imorgon :0) känns riktigt bra att jag inte behövde den :0) Helt underbart att känna sin läpp igen. Idag kunde jag tom äta från skeden med båda sidorna utan att det gjorde ont och det var inte igår :0) Så nu försöker vi vänta ut bihålorna att dem ska sluta rinna så att protesen kan sätta sig ordentligt. Sen får man se vad som behövs ev göras för att få den att sitta riktigt bra .... Så nästa tandläkar tid är 5 dec ... mer än 2 veckor tills dess :0)

 

Idag har jag inte haft ont alls vet inte om det beror på att jag har varit hemma hela dagen och inte pratat så mycket men vi får väl se hur det känns när man har varit på jobbet och pratat igen i 4 timmar .... I onsdags hade jag jätte ont igen den spände som bara den vilket ledde till att jag hade världens huvudvärk och såg stjärnor när jag kom hem MEN vad tar inte alvedon och ipren bort ;0)

 

Så det har blivit lite benvärmare och lite tofflor här hemma och nu fortsätter jag på en bolero i rött .. kunde ju ev vara trevligt att ha en röd till jul :0)

 

Nej nu blir det snart teve och bolero //  Kicki

Av Kicki - 15 november 2011 19:44

riktigt bra idag ....

 

Jag kan t o m le utan att det gör ont i läppen :0)

 

Men höger sida återstår .... Det är där som det läcker ut från bihålorna på två ställen :0( Fast det skummar ganska mycket nu så det kanske håller på att täppas igen ... vem vet :0) Jag har även lite ont i läppen på den sidan men man kan nog inte göra så mycket åt saken tills dessa två hål har läkt så att protesen kan placera in sig som den ska. Så det blir tyvärr lite jobbigt att prata fortfarande .. så 4 timmars pratande på jobbet är nog ... sen är man tyst hemma hela kvällen :0)

 

Idag åt jag ärtsoppa och det var jättegott och salt tyvärr och det KÄNDES i såren men det var okey ändå ... mums :0)

 

Idag har jag varit duktig och tagit 2 promenader upp till mamma ... tänker lite på vikten .. ehhh försöker i alla fall och just nu går det åt fel håll :0(

 

Sen vet jag inte vart tiden tog vägen för det blev inge fota av inte ... utan jag stickade på ett par vita benvärmare istället med flätor.... så dem är nästan klara nu .. har väl kanske 10 varv kvar.

 

Så det ska jag fortsätta med nu // Ha det så gott :0)

Av Kicki - 14 november 2011 19:31

Idag var jag iväg till min tandläkare och han sa att mina bihålor hade BÖRJAT läka nu och han trodde absolut att min egen kropp skulle klara av det :0) Jiiiiipppppi inga stygn här inte :0)

 

Så nu är det bara att vänta ut ALLA svullnader och sedan slipa skavsår så blir nog det här bra oxå :0) Han sa oxå att det kommer ta ett tag och han hoppades att jag skulle stå ut den tiden det tar innan det börjar sluta rinna ur bihålorna ... Inga problem alls för det smakar inte ens hälften så illa som varblandningen jag hade i munnen smakade tidigare ... så lite skit ur bihålorna är en baggis ;0) Då vet ni vad jag har gått igenom på sistone ;0)


Idag har det bara skummat i gommen ... skumt .... hoppas att det är ett bättrings tecken ... Ja ja det blir bra så småningom ... ny tandläkartid på fredag ...

 

Idag fick min väninna sina benvärmare .. Jag stickade ett par röda till henne som skulle matcha hennes röda jacka och det gjorde dem :0) Hon blev jätte fin och jätte glad över dem. Tack snälla Malin för att du alltid ställer upp när det är något ... Massor med kramar till dig :0)

 

Idag har jag börjat sticka på ett par vita benvärmare och igår stickade jag ett par nya tofflor och tovade dem. Ska väl ta lite bild på dem imorgon beroende på hur jag mår osv.

 

Nu får ni ha en trevlig kväll för det ska jag ha :0) Kicki

Presentation

Kicki´s Gästbok

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

57 besvarade frågor

Skapa flashcards