Direktlänk till inlägg 30 december 2011

Vilken dag ...

Av Kicki - 30 december 2011 23:21

Det började bra på promenaden till mamma imorse ... möter en pojke, kanske 8 - 10 år gammal med en lite större variant av hund/VALP ... Jag stannar och tänker att han kommer aldrig att kunna hålla hunden ... Hans hund tvärnitar och rör sig inte så jag går runt pojken med minst 2 m avstång med Diva på min högra sida ( revbens sidan ) och hans hund kastar sig över vägen morrandes mot Diva ... Sliter upp höger arm så att Diva kommer undan och sliter tag med vänstra handen i valpens koppel .... JÄTTEBRA för revbenen ... suck .

 

Sen iväg och inventera i butiken .. tar smärtstillande innan annars kan jag ju inte krypa omkring på golvet och gå upp och ner hit och dit ... Går jättebra tills 4 timmar har gått ... tror ni att jag tagit med mig påfyllning .. nej det tänkte jag inte ens på ... suck ....

 

När jag är och inventerar så ringer en bekant som har sonens bovärd på besök ... Då har en granne till min sons lägenhet ringt och sagt att det rinner vatten ur hans lägenhet .... Jag ger dem tillåtelse att öppna och gå in eftersom sonen är på semester i fjällen ... Då visar det sig att hela lägenheten är vattenfylld med ca 1 - 2 cm AVLOPPSvatten ... suck .... Kan inte förstå varför sonen inte ville komma hem ;0)

 

Sen när jag pratar med min mamma så berättar hon att mina sysslingars mamma i Finland gick bort idag på eftermiddagen efter några veckors sjukdom ... suck .. Hon betöd en del för mig för när jag var liten så var jag hos henne varje sommar i några veckor bland korna :0) Fina minnen från den tiden. Hon kommer att bli saknad ... suck ..

 

Till sist .... nu har svullnaderna gått ner ganska mycket i munnen, kan bero på dem smärtstillande tabletterna jag tar för revbenen men ... det har resulterat i att jag börjar få nya skavsår i munnen igen ... suck.

 

Och när jag ska sätta mig i min fåtölj och slappna av med stickningen så har jag naturligtvis glömt bort hur jag gjorde förra gången ... så nu är jag inne på tredje gången gillt så får vi se om den blir bra .... ännu mera suck.

 

Visst är livet härligt ibland ... men men det är bara att ta nya tag ... en ny dag imorgon .... och snart ett nytt år oxå .....

 

Imorgon fortsätter inventeringen ..... Kicki

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki - 4 maj 2014 18:02


har fått fnatt ;)

Av Kicki - 4 maj 2014 18:01

så stickar jag ... och virkar på tunika ... samt planterar stockrosor ... ...

Av Kicki - 17 april 2014 13:04


Av Kicki - 17 april 2014 13:04

färdiga på modeller :) Min första saluki tröja blev klar idag oxå ... Nu är det bara 4 tröjor kvar ... ...

Av Kicki - 15 april 2014 17:10


posten idag :)

Presentation

Kicki´s Gästbok

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

57 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards