Alla inlägg under december 2011

Av Kicki - 12 december 2011 08:45

åkt till fjällen nu :0( Känns lite konstigt måste jag säga ...

 

Han har inte bott hemma på över 2 år nu men han har ändå varit här i våra trakter men nu ska ha till Sälen helt själv över vintern och jobba ... Det är en bit här i från nu ... Det är inte bara att släppa allt om något skulle hända ... usch ... Ja ja det går säkert bra men ändå .... Känslan är lite underlig .... liten ska bli stor nu ...

 

Jag hoppas verkligen att han får roligt där uppe :0) Han har sett fram emot det hela hösten och längtat upp dit så jag hoppas verkligen att det blir som han tänkt sig eller ännu bättre :0)

 

Det är tur att fb finns och mobiler ;0)

 

Jaha vad har den här dagen med sig då .... jag började på en halsduks sjal igår som jag sedan lade i korgen ... sen började jag även på en mössa till mamma. Hon provade den olivgröna mössan och blev jätte förtjust i den så nu ska jag göra en lila till henne ... olivgrönt är inte riktigt hennes färg ... hon är lila ... Samtidigt så gör jag lite finjusteringar på den så det blir nog bra. Jag tror jag ska kalla den här mössan för ryssmössan ... den ser ju ut som sådana som dem har i ryssland .... tycker jag i alla fall :0)

 

Nej snart blir det morgon promenad till mamma sen sticka // Kicki

Av Kicki - 11 december 2011 22:04

och familjemiddagen över ... slutresultat ... huvudvärk :0(

 

 

Nu blir kunden glad i alla fall när hennes grytlappar är klara .. ska maila henne imorgon.

 

Det är tur att det finns huvudvärks tabletter ;0) annars hade det blivit sängen nu MEN nu blir det istället att börja på en ny halsduks sjal. Brukar ha en liggandes i korgen när allt annat blir tråkigt så tar jag några varv på en sådan. Dem verkar fortfarande populära :0) Imorse gjorde jag färdigt en som väntar att hängas på sträckbänken. Vi får väl se vilken färg det blir den här gången :0) Natti natt på er // Kicki

Av Kicki - 11 december 2011 15:24

var beställda i storlek 43 och här kommer dem :0)

 

 

Då var dem färdiga för lev nästa vecka :0)

 

Nu är det grytlappar som ska göras, ett par röd/vita beställda. Den första är redan fixad nu är det nr 2 som gäller och sedan kanterna ...

 

Men jag ska även bjuda familjen på middag ... hmmm ja ja jag klämmer in grytlapparna någonstans ;0)

Av Kicki - 10 december 2011 23:25

den här gången men det syns inte pga kameran :0(

 

  

Men den är olivgrön ;0) Modellen gillar jag oxå, framför allt mössan eller hatten kanske man ska kalla den :0)

 

Ja ja huvudet är i alla fall fullt av ideér och det här var några. Det röda setet blev i alla fall tingat idag ... Så det är väl fler än jag som gillar dem ;0)

 

Idag tog jag min dagliga prommis till mamma, sen har jag varit och handlat med sonen. Vi ska ha stor familjemiddag imorgon och eftersom jag är hemma så blir jag kock ... Fast jag bjuder nog över sonen lite tidigare så får han kocka ;0) han ÄR ju kock ... inte jag :0)

 

Nej nu får vi se vad jag ska börja på nu eller fortsätta med ... har en lite idé till som borde prövas ;0)

 

Nattinatt med er // Kicki

Av Kicki - 9 december 2011 14:42

med resultatet på mössa och framför allt fuskpolon :0) Den blev som jag hade tänkt mig ...

 

  

Kanooon ;0)

 

Under tiden jag satt och sticka på den här idag så ploppade det upp en ny idé ... ibland blir jag såååå trött på mina egna ideér .... Jag blir ju så nyfiken på dem och nu måste jag börja sticka på ett par beställnings tofflor oxå :0) Naturligtvis är det ett par julklappar så det är bara att sätta fart och MIN nya idé får vänta ... När jag får tid till den så har jag redan glömt bort den :0( Det är jag i ett nötskal ... Bra minne men kort ...

 

Nu till tofflorna // Kicki

Av Kicki - 9 december 2011 13:18

Inatt vaknade jag vid 4 tiden av stormen ... det blåste och regna något hemskt så det slutade med att jag lade extra kudden över örat så att jag kunde somna om igen ... Har aldrig gillat ljudet av storm .... vet inte varför men så är det och jag somnade om och sov gott till halv nio :0)

 

Nu har jag precis kommit hem efter en promenad fel ... språngmarsch i regn och rusk. Kunde inte låta bli att ta min dagliga promenad även fast fötterna blev dyblöta av allt slask ute .... När vi gick hem hade det börjat regna och blåsa igen så det var inge skönt ... MEN nu är det skönt igen när man är inomhus med torra kläder och vet att man varit ute och rört på sig lite så kan man sätta sig ner och sticka lite med GOTT samvete ;0)

 

Så det ska jag göra nu // Kicki

Av Kicki - 8 december 2011 18:44

alltså ... suck.

 

Jag kan inte åka hemifrån ... jag bara älskar att vara hemma.

 

Vi skulle ha åkt till fjällen idag MEN jag hatar att sitta i en bil i 6 - 7 tim utan att göra något ... det går ju inte att sticka i mörkret .. man bör ju se lite i alla fall .. Så då blir jag galen i bilen ... Sen finns ju inte min fåtölj där upp och inte min teve och video så .... det slutade med att gubben fick åka upp själv en sista gång ...

 

Suck. Jag satt och skratta för mig själv och tänkte vilken diagnos har jag ... inte torgskräck för jag kan gå ut utan problem MEN jag vill inte lämna hemmet ... undra vad det heter ;0)

 

Så nu har jag tänt doftljus, varit på promenad, och kollade vad som kommer på teven så nu ska jag bänka mig framför den med en stickning och bara njuta med gott samvete ... ska nog även gotta mig med lite glass tror jag ;0)

 

Ha det så gott för det ska jag ha // Kicki

Av Kicki - 6 december 2011 23:26

med 2 tofsar på ... som man kan ta bort om man vill det.

  

Tyvärr blev bilden väldigt dålig men den går i gröna/bruna/beige toner ...

 

Nu har jag börjat på en helröd flätmössa samtidigt som jag virkar på en halsduks sjal :0) och alla andra projekt förstås :0)

 

Jag ska så småningom även prova att göra en fuskpolo som går ihop med mössan men måste fundera lite till på den ... blir nog en röd till den röda mössan ... men vi får se ... funderar lite till ...

 

Imorgon är det butiken mellan 12 - 16 // Kicki

Presentation

Kicki´s Gästbok

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

57 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards