Direktlänk till inlägg 19 februari 2012

Nu har jag fått en ny ...

Av Kicki - 19 februari 2012 18:24

barnvakt ... eller hundvakt kan man nog säga :0) Diva ...

 

Hon är så otroligt duktig på att uppehålla den lilla från bus ... I fredags så släppte det och Diva accepterade den lilla så numera leker dem hela dagarna. Diva bara lägger sig ner på rygg och låter den lilla hoppa på henne. Duktiga hon :0) Stolt matte ... fast jag måste erkänna att jag var lite oroligt där ett tag ;0)

 

Daisy´s öron har ställt sig upp nu ... Första örat kom i fredags ...

 

  

och andra örat kom idag söndag ...

  

Sötnos eller hur ;0)

 

Ett nytt problem har uppstått ... jag är allergisk ... inte bara astma nu utan även allergi ... Men det gör inget, det är så mysigt att ha sötnosen i sängen så mina ögon får lov att svullna upp :0) Det lägger ju sig under dagen igen ;0)

 

I helgen har jag varit duktig ... Jag stickade färdigt min kjol som jag blev jättenöjd med så jag började på en ny. Sen stickade jag en löskrage med pälsgarn, en mössa i pälsgarn och ett par vantar med päls. Ska försöka fota dem imorgon på jobbet.

 

Jag kanske borde hänga sjalen som tillhör kjolen på sträckbänken ... hmmm ska nog göra det på en gång så att jag inte glömmer det :0) Ha det så gott igen på ett tag ...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki - 4 maj 2014 18:02


har fått fnatt ;)

Av Kicki - 4 maj 2014 18:01

så stickar jag ... och virkar på tunika ... samt planterar stockrosor ... ...

Av Kicki - 17 april 2014 13:04


Av Kicki - 17 april 2014 13:04

färdiga på modeller :) Min första saluki tröja blev klar idag oxå ... Nu är det bara 4 tröjor kvar ... ...

Av Kicki - 15 april 2014 17:10


posten idag :)

Presentation

Kicki´s Gästbok

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ kickishobby med Blogkeen
Följ kickishobby med Bloglovin'

Fråga mig

57 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se