Alla inlägg under februari 2012

Av Kicki - 19 februari 2012 18:24

barnvakt ... eller hundvakt kan man nog säga :0) Diva ...

 

Hon är så otroligt duktig på att uppehålla den lilla från bus ... I fredags så släppte det och Diva accepterade den lilla så numera leker dem hela dagarna. Diva bara lägger sig ner på rygg och låter den lilla hoppa på henne. Duktiga hon :0) Stolt matte ... fast jag måste erkänna att jag var lite oroligt där ett tag ;0)

 

Daisy´s öron har ställt sig upp nu ... Första örat kom i fredags ...

 

  

och andra örat kom idag söndag ...

  

Sötnos eller hur ;0)

 

Ett nytt problem har uppstått ... jag är allergisk ... inte bara astma nu utan även allergi ... Men det gör inget, det är så mysigt att ha sötnosen i sängen så mina ögon får lov att svullna upp :0) Det lägger ju sig under dagen igen ;0)

 

I helgen har jag varit duktig ... Jag stickade färdigt min kjol som jag blev jättenöjd med så jag började på en ny. Sen stickade jag en löskrage med pälsgarn, en mössa i pälsgarn och ett par vantar med päls. Ska försöka fota dem imorgon på jobbet.

 

Jag kanske borde hänga sjalen som tillhör kjolen på sträckbänken ... hmmm ska nog göra det på en gång så att jag inte glömmer det :0) Ha det så gott igen på ett tag ...

Av Kicki - 13 februari 2012 22:59

på golvet igen ...

  

Matte´s nya leksak var jätterolig .... Vi kan ju hoppas att isen bröt nu ...

 

Men det är väl inte så konstigt ... den ena har bara haft valpar att leka med och den andra har bara haft leksaker att leka med sista 1,5 åren så resultatet är väl inte så underligt egentligen ...

 

Hoppas att det är lika roligt imorgon :0)

Av Kicki - 13 februari 2012 21:32

Här kommer en bild på den ...

  

Den har hon på sig varje dag nu när det är kallt ute ... Luva i pälsgarn och en liten länk till kopplet så att hon inte snubblar på det eftersom kopplet oftast bara hänger efter henne :0)

Av Kicki - 13 februari 2012 21:28

Här kommer en bild på vovvarnas nya leksaker ...

 

En boll i varje ände ... så att båda får ett bra tag ...


Här kommer en bild på GrinOlle ...


 

och nu en bild på Daizy 10 veckor

  

Sötisar eller hur ;0)

Av Kicki - 11 februari 2012 19:38

Idag har jag virkat min första " ammis " har inte gjort några tidigare men hundarna behövde en ny boll så då blidde det en ny en och så här blev den ...

 

  

Helt okey för att vara min första boll och målet var inte att den skulle vara rund utan en klump med snöre på ;0) Fort gick det att göra den i alla fall. Den håller mycket bättre än alla köp leksaker till sådan här små hundar som jag har :0)

Nej nu ska jag fortsätta med min kjol och min sjal ...

 

Kom på att det är dop den 31 mars ... och vad ska jag ha på mig då ... Den ständiga frågan tycker jag ... Hmmm. Vi får se hur den här kjolen och halsduken blir så kanske vi kan göra något i ett annat garn dagen till ära ;0)

 

Imorgon ska vi fira min pappa med smörgås tårta ... han fyller 75 år på måndag ... Hjälp vad tiden går ...

Nej jobba var det // Kicki

Av Kicki - 11 februari 2012 19:34

i vårat hus ;0)

  

På husses skor ;0) Det är tur att det inte ÄR husses skor utan benet hon tuggar på ;0)

Av Kicki - 10 februari 2012 13:16

det är lugnt på jobbet ... helt dött idag ... Är alla ute och går i det fina vädret eller vad är det frågan om ...

 

Hemma stickade jag i alla fall färdigt Daizy´s tröja och den blev lite stor men det gör inget hon växer ju ;0) Sen började jag på en halsduks sjal och en flätkjol till mig ... återstår att se om det blir till mig eller inte ;0)

 

På jobbet sitter jag och stickar på dotra min´s strumpor som aldrig blir klara ... suck den ena är ju klar men den andra har jag bara kommit 15 cm på så det återstår baaaara ca 50 cm :0)

 

Så det är väl bäst att jag stickar på dem då // Kicki

Av Kicki - 8 februari 2012 22:44

Mycket tid över till datan inte ... Jag har ju en bebis i huset ....

 

Just nu stickar jag en fjärde tröja till lilla Daizy men sen är det färdigt med tröjor på ett tag. Dessa som jag stickar är alla i ull så att hon håller sig varm under vintern ... sen till våren får det väl bli några i acryl :0)

 

Men nu är det ull som gäller för hon fryser så när vi går ut :0) Nej tillbaka till bebisen innan hon upptäcker att matte är borta ...

Presentation

Kicki´s Gästbok

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

57 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards