Alla inlägg under februari 2012

Av Kicki - 6 februari 2012 23:10

sitta vid datan så mycket ... har en liten bebis att passa ... just nu sover hon så en snabbis här :0)

 

Hon fick en ny tröja idag ... med luva ...

 

Fast hon ser lite förskräckt ut :0)

Nej nu piper hon igen för att hon inte ser mig så det är bara att sätta sig i fåtöljen :0)

Av Kicki - 2 februari 2012 22:40

naglarna ska torka ... Påminner mig om varför jag inte brukar måla naglarna längre ;0)

 

Ja ja ... sånt e livet ... Jag stickade klart härvan på dotra mins kjol och kände helt enkelt inte för att nysta upp den andra och därför började jag måla naglarna ... suck.

 

Så då sitter jag här och längtar efter denna lilla krabat ...

  

Bilresan ner på lördag kommer att kännas evighetslång ... Tänkte ta med mig en evighets strumpa att sticka på i bilen och har jag tur så kanske jag kommer en bra bit framåt på den ;0)

 

Jag stickade färdigt den lille´s ulltröja och den blev jätte söt :0) Jag lyckades ligga i solariet i heeeela 10 minuter utan att få panik :0) Det e tur att man kan skratta åt sig själv ....  Så imorgon är det 10 min till som gäller ... Lite varje dag tills jag känner mig tillräckligt brun.

 

Nej om man skulle gå och spola lite kallvatten på naglarna så kanske dem torkar lite fortare :0)

 

Nattinatt allihop // Kicki

Av Kicki - 2 februari 2012 20:59

Påfyllning av Fritidsgarn igen ... och nya färger i Pleddgarnet kom hem idag. Ska försöka hinna fota imorgon och lägga upp i weshopen. Av pleddgarnet stickar du helt underbara snurr halsdukar, vackra sjalar, halsdukar eller stora plädar. Ett nystan ligger på 350 g och kostar 169 kr.

 

Glöm nu inte öppet tiderna :


MÅN - ONS - FRE 12 - 16


Välkomna Kicki

Av Kicki - 2 februari 2012 15:13

som sagt var mina dagar springer ifrån mig ... förstår inte detta ....

 

Idag är jag ledig så jag började dagen med en morgon promenad till mamma i - 12 grader, snö och solsken .. helt UNDERBART :0) Sen städade jag när jag kom hem.

 

Sen stickade jag en stund, det blev en överdel på en ny tröja till valpen ... Den här gången i ren ull. Det är ju ganska kallt ute nu så en ulltröja kan behövas till den lilla. Ska väl snart fortsätta med underdelen men jag kommer inte att sy ihop den förrens den lilla har kommit hem ... Så jag ser vart fötterna ska vara ... kan liksom vara en fördel ;0)

 

Igår provade jag att sola i mitt solarium för första gången .. men jag är sååååå himla fjantig när det gäller nya maskiner att jag vågade knappt sola i 10 min ens ... Det knäpper och knastrar i solariet osv ... Så min fantasi skenar iväg med mig ganska rejält men ikväll ska jag i solariet igen och den här gången har jag som mål att ligga still i hela 10 min i alla fall :0) Det kommer ta mig minst 20 ggr innan jag känner mig lugn i nya solariet ... Sådan är jag men jag har bara mig själv att skylla på och ingen annan :0)

 

Nej nu ska jag sticka underdelen på valp tröjan sedan ska jag fortsätta med dotterns kjol. Jag har faksti stickat hela 20 - 25 cm på den så det är ca hälften kvar på den MEN jag måste även härva upp ett nystan till och det är inge kul tycker jag :0( Så risken finns att något annat landar i händerna på mig innan den blir klar ;0)

 

Nej nu sticka lite och imorgon är det butiken som gäller igen // Kicki

Presentation

Kicki´s Gästbok

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

57 besvarade frågor

Skapa flashcards