Direktlänk till inlägg 3 april 2012

Nu e jag på krigsstigen ...

Av Kicki - 3 april 2012 18:16

Usch vad arg jag är ..... Det tur att jag inte kan ringa kommunen just nu ... för då skulle jag vara vääääldigt otrevlig och det är ju inte så bra ;0)

 

Jag bor i en bostadsrättsförening med marklägenheter ... vilket innebär att vi har tomter som föreningen äger. Så om vi ska göra något så måste vi ansöka om lov från föreningen ....

 

Vilket jag gjorde för en vecka sedan ... då talar föreningen om att det finns en massa lagar osv som måste följas och att jag måste ansöka om lov från kommunen .. För dem har bara ett generellt bygglov för området där mina ansökningar inte omfattades .... Så nästa dag ringer jag kommunen och pratar med en jätte trevlig tjej och det skulle ju inte vara några problem efter som 75 % av alla andra som bor här har så ....

 

Idag fick jag papper från kommunen där dem talar om att jag måste ha ett godkännande från FÖRENINGEN ... innen dem kan göra något och föreningen vill ha ett godkännande av kommunen ... SNACKA OM MOMENT 22 säger jag bara och jag KOKAR .... jag ringde ju kommunen INNAN för att just detta INTE skulle hända och dra ut på en massa tid .... suck ...

 

Nej så nu är jag på krigsstigen .... Jag ska ha mitt höga staket, mitt förråd, min altan och min mellanvägg till grannen om jag så ska gå till tidningarna ..... Sk.....t oxå. Jag hatar sådant här ... vill inte vara den som jämt ska bråka åt alla andra oxå ... För det jag gör nu vill alla andra i området oxå det är bara det att INGEN annan orkar dra igenom detta tyvärr så det blir JAG som måste bråka och det HATAR jag verkligen ...

 

Men om JAG vill ha det så som jag vill ha det så MÅSTE jag bråka OM jag vill få det på ett godkänt sätt och inte ett svart bygge som alla andra har det .... suck och åter suck ... Fy f.....n säger jag bara :0(

 

Fortsättning följer .... Imorgon boka tid med hon som skrev under pappret ....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki - 4 maj 2014 18:02


har fått fnatt ;)

Av Kicki - 4 maj 2014 18:01

så stickar jag ... och virkar på tunika ... samt planterar stockrosor ... ...

Av Kicki - 17 april 2014 13:04


Av Kicki - 17 april 2014 13:04

färdiga på modeller :) Min första saluki tröja blev klar idag oxå ... Nu är det bara 4 tröjor kvar ... ...

Av Kicki - 15 april 2014 17:10


posten idag :)

Presentation

Kicki´s Gästbok

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ kickishobby med Blogkeen
Följ kickishobby med Bloglovin'

Fråga mig

57 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se