Alla inlägg under april 2012

Av Kicki - 16 april 2012 11:53

och funderar på vad jag gjort i helgen ...

 

Jo jag skickade iväg familjen till fjällen så nu är det bara jag och hundarna hemma ...  Det är ju jag som gillar fjällen varför är då jag hemma ... suck.

 

Jag stickade färdigt mina pärlmuddar och fotade dem ... Men förstog inte varför dem såg så olika ut på fotot ... började titta lite närmare på dem och då visade det ju sig att den ena var stickad med rosa pärlor och den andra med cerisa .... Suck så är det när man inte ser ordentiligt .... Får sticka nya så är det bara ;0)

 

Jag har även skrivit brev till föreningen som jag bor i ... Vi har lite problem med våra baksidor vad vi får göra och inte får göra ... Så nu är jag på g .... och ska försöka få ordning på detta ... Jag får nämligen inte bygga om min baksida som jag vill även fast det är flera stycken i vårat område som redan har så MEN det ska inte vara så enligt kommunen ... Suck nu ÄR det redan så ... så det blir upp till fight som vanligt då.

 

Sen började jag på ett par nya pärlmuddar INNAN jag såg att jag gjort fel på dem andra så det blir till att göra färdigt den först sen dem andra ... Jag har även virkat några dukar, bla en svart, en bladgrön, turkos och nu håller jag på med en till limegrön. Tänkte det kunde vara bra att ha lite flera små dukar i samma färg.

 

Som sagt var ... nu sitter jag på jobbet sen ska jag hem och vänta på svar från föreningen som har styrelse möte idag ... Ska bli spännande ...

Av Kicki - 13 april 2012 23:21

Då har jag kommit på felet .. det är glapp i usb jacket i kameran så om man trycker extra hårt med ena handen och jobbar med datan med den andra så får man fram bilder ,0)

 

Så här kommer en bild på den marinblå och vita vårmössan :0)

 

  

Den här är stickad i storlek 3 - 6 månader :0) Nu ska jag lägga in den i webshopen.

 

Nattinatt

Av Kicki - 13 april 2012 14:07

Kom med tråkigt besked ... kameran ÄR trasig och måste lämnas in på lagning .... Hur ska det gå ... jag som använder den varje dag :0( Får försöka låna en kamera så länge ... Nu åker ju sambon upp till fjällen igen så då har jag ju ingen iphone heller ... suck ...


Så min dotter ville pigga upp mig lite genom att göra en sådan här till mig ;0)

 

Den ska jag sitta och mumsa på medans dem är i fjällen :0)


Jaha vad har jag gjort då, jo en vit orange vårmössa, en svart liten duk, en pärlmudd :0) är helt klar nu är det bara den andra kvar ;0) Men det var nog allt.


Sen har jag ju pratat med kommunen som ställde in vårat möte igår pga sjukdom ... Försöker få ett svar före måndag då föreningen har styrelsemöte men vi får se om jag lyckas. Altanen och förrådet fick vänta men jag hoppas på svar på staketet i alla fall.


Nej nu får ni ha en bra dag :0)

Av Kicki - 11 april 2012 22:55

Min sladd till kameran är trasig vilket innebär att jag inte kan fota något nu :0( Ska försöka få tag på en ny, det finns tydligen inga kopior på min sladd så jag måste försöka beställa en orginal från någonstans :0( Ev kunde jag få låna en sladd av en bekant ... hoppas på det.

 

Jag har stickat en ny vårmössa, den här gången blev den vit och orange. Sen har jag börjat på en helsvart bolero, mitt nästa evighetsprojekt känns det som nu. Har väl kommit 1,5 cm på den :0( Sen har jag stickat en HALV pärlmudd idag och det var inte igår inte ... Sist så repat jag ju upp allt jag gjort .... Dem är jobbiga att göra men dem blir så otroligt fina så jag kan inte låta bli ;0)

 

Sen har min kära sambo beställt en iphone till mig ... men det var 6 - 8 veckors levtid ... suck .. med andra ord inge worldfeud nästa vecka när han åker till fjällen :0(

 

Idag åt Daizy upp ploppen på mitt örhänge ... jag har bara väntat på att hon ska lyckas med det för att jag inte är snabb nog och idag hände det ... men som tur var det bara ploppen och inte örhänget :0) DÅÅÅÅ hade jag blivit sur ;0)

 

Ska även försöka få till lite fler dukar ... Mamma har stickat jättefina volanghalsdukar som inte är fotade som är perfekta till sommaren som lite dekoration och om man vill dölja halsen som jag vill :0)

 

Jag gjorde även lite nya nyckelskåp i helgen och dem finns i butiken :0)

 

Mötet med kommunen blev inställt imorgon ... suck men dem skulle försöka lösa det via telefonen så att jag kan ta upp frågan med föreningen på måndag då dem har styrelsemöte ... så jag hoppas på det.

 

Nej nu ska jag iväg och virka lite dukar ....

Av Kicki - 8 april 2012 07:47

Igår gick dagen till att göra lite nya kort och påskmiddag med familjen :0)

 

Svart fjäril

  

Fjäril med rosor

  

Rosa rosor

  

Grön kalla

  

Aprikosa rosor

  

Röd ros

  

Aprikos bukett

  

Naturligtvis är korten inlagda på webshopen :0)

 

Idag blir det promenad, klippa servetter till nyckelskåp, limma dem och sedan ev dekorera dem.

Jag blev klar med den svarta duken igår .. äntligen. Så idag vet jag inte om det ev blir en ny barnmössa.

Vi får se, nu blir det kamma hund och sedan långpromenad :0)

Av Kicki - 7 april 2012 12:47

och här kommer en bild på den :0)

 

  

Men nu är det trögt ... ska iväg på påskmiddag ikväll och då blir inget gjort.

 

Håller på med en svart duk och en vit bolero.

Borde göra nyckelskåp och kort.

Min kära sambo kapade tegelpannor till mig igår så dem står oxå på " att göra " listan ... suck

 

Det slutar väl att jag spelar worldf... på sambons iphone med barnen istället :0(

Av Kicki - 7 april 2012 12:44

Sen har jag ju gjort Daizy riktigt påskfin :0) Nybadad, nykammad och nyklippt ... Med rosett för första gången :0)

  

Det här är MIN alldeles egna bebis :0)

  

Hon är sååååå söt och go :0)

Av Kicki - 7 april 2012 12:39

som har en så duktig dotter ... Titta vad vi ska äta till efterrätt idag ;0)

 

  

Den här har min dotter bakat alldeles själv :0)

 

Undrar var allt kommer ifrån ... dottern som är duktig på att baka och en son som är kock .. Själv hatar jag att laga mat och baka är jobbigt ... hmmmm kan det vara min mamma som är boven ... För hon är bra på både så vi skyller på henne :0)

 

Här kommer en bild på mitt ena otroligt söta barnbarn ...

  

Alla har inte så söta påskkärringar som hälsar på ;0)

Presentation

Kicki´s Gästbok

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

57 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards